Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Lali Rasane Tresno – Via Vallen

Video Lirik Lagu Lali Rasane Tresno – Via Vallen

0 Views

Video dan Lirik Lagu Lali Rasane Tresno
Pencipta Lagu: Bayu G2B
Dipopulerkan oleh: Via Vallen

Padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

Padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

RAP
Biyen tau ono roso ning njero dodo
Sak durunge kowe nggawe aku cidro
Kowe tego ninggal lungo karo wong liyo
Senajan ati iki loro aku rapopo

Wes suwe ora ketemu kowe teko nang arepku
Kowe ngajak balen gawe kaget sakjroning atiku
Tanpo roso bersalah kowe genggam tanganku
Terus kowe ngomong pengen balen karo aku
*

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku, sak iki ilang tresnoku
Sorry, sorry to say deh aku raiso trimo
Mergo sak iki tresnoku wes tinggal kenangan

Padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku

RAP
Sak jembare laut samudro bakal tak sebrangi
Demi ngentokne tresnomu pepujane ati
Nanging opo kowe tego mblenjani janji
Nganti eluh iki netes deres nong pipi

Sudah lupakan saja cerita cinta kita berdua
Karena di antara kita sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang, sayang…
*

Goro-goro awakmu tau ninggalke aku, sak iki ilang tresnoku
Sorry, sorry to say deh aku raiso trimo
Mergo sak iki tresnoku wes tinggal kenangan

Padange sinar rembulan seindah gemerlap lintang
Wes suwe ora nyawang, opo kowe isih sayang
Nganti lali rasane tresno, opo pancen wes ra ono roso
Tresnoku nggo sliramu saiki wes luntur soko atiku
****

Lagu Lali Rasane Tresno yang diciptakan Bayu G2B merupakan salah satu hits terpopuler Via Vallen. Membawakan lagu Lali Rasane Tresno yang ada unsur rap, jadi salah satu bukti kehebatan Via Vallen yang mampu menyanyikan berbagai genre musik.

Editor : Yos Mo