Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Kelingan Mantan

Video Lirik Lagu Kelingan Mantan

37 Views

Video dan Lirik Lagu Kelingan Mantan
Pencipta Lagu: NDX AKA 
Dipopulerkan oleh: NDX AKA, Nella Kharisma

Dek/Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
Bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Kelingan awale kita ketemu di sana
Berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

Sumpah janji tresno iki aku karo kowe
Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
Mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

Dek/Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres neng pipi

Dek/Mas opo iki bukti katresnanmu marang aku
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
Rodo suwe wes sesasi koe ra ngabari
Aku bingung kudu goleki sliramu ning endi

Yowes mungkin dalan tresnone kudu pisah
Walaupun ati iki gur isone pasrah
Bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
Senajan kowe wes gawe cidro neng atiku

Dek/Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres ning pipi

Mas/Dek pangapurane kanggo awakku
Mergani tresno iki tak direstui ibuku
Aku mblenjani janji cinta kita ini
Lilakno aku kanti ikhlas ati

Dek/Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres ning pipi

Dek/Mas kowe mbiyen janji karo aku
Nglakoni tresno suci kanti ikhlas tekan mati
Ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Netes elohku mili deres ning pipi
Netes elohku mili deres ning pipi
*****

Lagu Kelingan Mantan meraih popularitas pada awal tahun 2017 setelah dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Versi asli lagu ini dibawakan oleh NDX AKA.

Video YouTube lagu Kelingan Mantan saat ini sudah meraih 41,5 juta viewer.

LIHAT JUGA
Video Lirik Lagu Pamit Kerjo – NDX AKA

Editor : Yos Mo