Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Eny Sagita Ngamen 5

Video Lirik Lagu Eny Sagita Ngamen 5

0 Views

Video dan Lirik Lagu Ngamen 5
Pencipta Lagu: Eny Sagita 
Penyanyi : Eny Sagita

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan ning lesehan
Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra keliru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo guya-guyu
Ombenane es jus melon karo susu

Saiki aku nembe ngerasakno
Pacaran karo wong kertosono
Gantenge koyok Arjuno
Esemane koyok Raden Gatut Koco

Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan

Cah ganteng ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen nang prapatan
(lirik versi baru: Melu aku tak jak ngamen nang Jakarta)
Njaluk hape mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan

**
Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan ning lesehan
Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra keliru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo guya-guyu
Ombenane es jus melon karo susu

Saiki aku nembe ngerasakno
Pacaran karo wong kertosono
Gantenge koyok Arjuno
Esemane koyok Raden Gatut Koco

Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan

Cah ganteng ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen nang prapatan
(lirik versi baru: Melu aku tak jak ngamen nang Jakarta)
Njaluk hape mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan
**

Tak sawang-sawang kowe ganteng tenan
Rasane aku pengen kenalan
Kenalan ning lesehan
Wonge ganteng nganggo klambi abang

Yen ra keliru aku tau ketemu
Naliko kowe bareng ro kancamu
Mlaku-mlaku karo guya-guyu
Ombenane es jus melon karo susu

Saiki aku nembe ngerasakno
Pacaran karo wong kertosono
Gantenge koyok Arjuno
Esemane koyok Raden Gatut Koco

Senadyan awakku kebak tatoan roto tenan
Nanging aku isih nduwe roso sopan
Senadyan kupingku kebak tindikan
Nanging aku calon jutawan

Cah ganteng ojo sumelang
Melu aku tak jak ngamen nang prapatan
(lirik versi baru: Melu aku tak jak ngamen nang Jakarta)
Njaluk hape mesti keturutan
Angger gelem ora mangan sangang wulan
Angger gelem ora mangan sangang wulan
*****

‘Ngamen 5’ lagu Eny Sagita yang paling populer dan digandrungi oleh penggemar musik dangdut koplo.

Lagu ‘Ngamen 5’ sempat menjadi viral di seantero Indonesia karena dalam program acara Trans TV ‘Yuk Keep Smile’ selalu dinyanyikan oleh Soimah, dan Caisar menjadi pemandu jogetnya.

LIHAT JUGA 
Lirik Lagu Ngamen Apik Apik Ratu Jandhut Eny Sagita