Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Dinggo Bukti – OM Wawes & YK Brass Ensemble

Video Lirik Lagu Dinggo Bukti – OM Wawes & YK Brass Ensemble

1.060 Views

Video Musik dan Lirik Lagu Dinggo Bukti
Pencipta Lagu: Tony Kurniawan (Om Wawes)
Dipopulerkan oleh: Om Wawes & YK Brass Ensemble

Umpomo kowe ngerti roso atiku iki
Senadyan urip sesandingan
Nanging ati ora krasan

Wes tak cobo tak lakoni
Wes tak cobo tak ngerteni
Nanging ati ora iso kuat
Nyonggo loro mergo omonganmu
Sing nglarani ati

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane

Urip iki mung sepisan
Ojo nganti ngrusak sae seduluran
Senadyan wis ra sesandingan

Ati iki tetep sayang
Nanging tresno ra kudu duweni
Yen kui dalane
Kudu tak lakoni

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane

Kowe ora tau ngrumangsani
Sing tak lakoni, yo mung dinggo, dinggo bukti
Aku nrimo kowe, opo wae kahanane
Sewu siji masalahe

Kowe ora tau iso ngumumi
Bakal tak dongake tekan kapan wae mugo Gusti
Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe
Mugo nyaman karo liyane
*****

Band dangdut kawakan asal Yogyakarta, OM Wawes, merilis single ke-11 mereka berjudul ‘Dinggo Bukti’ . Lagu ‘Dinggo Bukti’ hasil ciptaan Tony Kurniawan drummer OM Wawes.

OM Wawes yang sejak dibentuk tahun 2012 konsisten membuat karya lagu dangdut berbahasa Jawa, membuat sesuatu yang berbeda dalam perilisan ‘Dinggo Bukti’. OM Wawes mengajak berkolaborasi YK Brass Ensemble membawakan ‘Dinggo Bukti’ sehingga menjadi musik dangdut berkualitas mewah.

YK Brass Ensemble adalah komunitas mahasiswa di Yogyakarta yang memainkan instrumen musik tiup logam (brass). YK Brass Ensemble berdiri sejak tahun 2012.

LIHAT JUGA 
Lirik Lagu Penak Konco