Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Pamit Kerjo – NDX AKA

Video Lirik Lagu Pamit Kerjo – NDX AKA

253 Views

Video dan Lirik Lagu Pamit Kerjo 
Penyanyi : NDX Aka feat Tiara Yantika
Pencipta Lagu : Yonanda Frisna Damara

(Dinggo wektu iki, dino iki, sasih iki, aku ra kerja dek,
wong tuamu wes ngejak, wes nguyak nguyak aku kon rabeni)
(Dek aku pamit kerjo, kowe ning kene jogo ati
aku ning kono yo jogo ati, dungakno aku, aku entuk rezeki.
Sesuk taun nyar Insya Allah awak dewe rabi)

Dek sorry bukane aku ra sayang
Kabeh iki mergo lagi kahanan
Dek ngertio… lungoku pamit kerjo
Aku janji ra golek wong liyo

Sing tak jaluk mung siji kowe tetep setia
Tak tinggal lunga kerjo kowe ojo mendua
Ojo nganti mikir aku sing ora-ora
Kita setia nganti pasti kan bahagia

Mugo wae kowe ning kono ora ilang roso
Aku janji perasaanmu bakal tak jogo
Wis cukup semene awak dewe le padu
Hop setop dek aku cinta kepada dirimu

Dek sorry bukane aku ra sayang
Kabeh iki mergo lagi kahanan
Dek ngertio… lungoku pamit kerjo
Aku janji ra golek wong liyo

Wis rasah nesunan opo meneh cemburuan
Jenenge percintaan mesti akeh pacoban
Sak iki atimu di gawe sik tenang
Tresnaku marang sliramu ora bakal ilang

Panas udan uwis tak lakoni
Kabeh mung kanggo kowe sing tak tresnani
Dongakno kang masmu akeh rezeki
Insya Allah taun ngarep awak dewe rabi

(Mas tak dongakke lancar rejekimu)
(Insya Allah tahun ngarep lamar aku)
(Jujur aku pingin cepet dihalalkan)
(Sama wak urip bareng panjenengan)

Dek sorry bukane aku ra sayang
Kabeh iki mergo lagi kahanan
Dek ngertio… lungoku pamit kerjo
Aku janji ra golek wong liyo

Dek sorry bukane aku ra sayang
Kabeh iki mergo lagi kahanan
Dek ngertio… lungoku pamit kerjo
Aku janji ra golek wong liyo

Suatu saat nanti pasti kan bahagia
Aku dan kamu akan menjadi kita
Hingga sampai nanti usia kita tua
Sampai akhirnya kita tutup mata
Sampai berhentinya nafas kita
*****

NDX AKA merilis single terbaru di pertengahan bulan Mei 2019 yang berjudul ‘Pamit Kerjo’. Video klip lagu Pamit Kerjo digarap secara serius oleh NDX AKA.

Lagu Pamit Kerjo yang diciptaan oleh Yonanda Frisna Damara isi liriknya menceritakan seseorang yang pamit berkerja jauh kepada kekasih, semua dilakukan demi modal untuk melamar sang kekasih. Dalam salah satu bagian lagu, penyanyi wanita Tiara Yantika turut mengisi suara.

Editor : Yos Mo