Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Ndarboy Genk – Balungan Kere

Video Lirik Lagu Ndarboy Genk – Balungan Kere

0 Views

Video dan Lirik Lagu Balungan Kere
Penyanyi: Ndarboy Genk
Pencipta Lagu: Daru & Hendra Kumbara

Mbiyen aku tau kelangan
Nganti saiki isih kelingan
Kowe sing tak anti-anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelingno ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora gelo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane Gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelingno ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah
*****
Awal bulan Mei 2019 video musik lagu Ndarboy Genk terbaru dirilis, judulnya ‘Balungan Kere’.

Lagu Ndarboy Genk ‘Blaungan Kere’ ini isi liriknya menceritakan tentang seseorang yang sepanjang hidupnya hidup susah walau telah kerja keras.

Ndarboy Genk membuatkan video klip istimewa untuk lagu ‘Balungan Kere’ dengan dua pemeran utama dalam video, Sujud Irawan dan Debi Brilyana Fatikha. Video Ndarboy Genk di lagu ini punya story telling yang baik, dan endingnya jadi suatu kejutan.

Beberapa bulan lalu Ndraboy Genk juga membuat video klip spesial pada lagu ‘Aku Seng Duwe Hati‘.