Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Banyuwangian Populer Nono Artine

Video Lirik Lagu Banyuwangian Populer Nono Artine

283 Views

Video Lirik Lagu Banyuwangian Populer ‘Nono Artine’
Pencipta Lagu: Bakti
Dipopulerkan Oleh: Anggun Pramudita

Percumo bain kadung isun tangisi
Mergo dikapakeno tetep seng ngerti
Seprono seprene mung gedigi anane
Welas isun nong riko koyo nono artine

Sampek paran baen wes isun wes lakoni
Gawe mbuktekaken welas sun hang suci
Tapi yo tetep mage wong liyo hang dipilih
Isun ono tapi yo sing riko gape

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun neng kene mong disio-sio
Karuyan sing weruh, karuyan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun kepengen ngilang teko urip riko
Yowes isun buang welase hang ono
Wes sun gawe lali, neng jerone ati
Sun anggep baen riko yowes mati

Sampek paran baen wes isun wes lakoni
Gawe mbuktekaken welas sun hang suci
Tapi yo tetep mage wong liyo hang dipilih
Isun ono tapi yo sing riko gape

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun neng kene mong disio-sio
Karuyan sing weruh, karuyan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun kepengen ngilang teko urip riko
Yowes isun buang welase hang ono
Wes sun gawe lali, neng jerone ati
Sun anggep baen riko yowes mati

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun neng kene mong disio-sio
Karuyan sing weruh, karuyan sing ngerti
Rasane parek koyo diobong ati

Sun kepengen ngilang teko urip riko
Yowes isun buang welase hang ono
Wes sun gawe lali, neng jerone ati
Sun anggep baen riko yowes mati

Bangur isun menyang adoh teko riko
Timbang sun neng kene mong di sio-sio
Karuyan sing weruh, karuyan sing ngerti…
*****

‘Nono Artine’ lagu Banyuwangian yang sedang populer saat ini. Lagu Nono Artine dipopulerkan pertama kali oleh Anggun Pramudita.

Popularitas lagu ini semakin bertambah karena dinyanyikan kembali oleh biduan ternama Banyuwangi seperti Suliyana dan Syahiba Saufa. Lagu ‘Nono Artine’ mengisahkan tentang cinta seseorang yang bertepuk sebelah tangan.