Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Pamer Bojo

Video Lirik Lagu Pamer Bojo

437 Views

Video dan Lirik Lagu Pamer Bojo
Penyanyi: Didi Kempot
Pencipta Lagu: Didi kempot

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku nglarani wong koyo aku
Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng arepku
Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng arepku

*****

Penyanyi campursari legendaris Didi Kempot terus aktif membuat karya-karya terbaru. Lagu Pamer Bojo hits terbaru Didi Kempot yang sedang laris dinyanyikan oleh banyak penyanyi di berbagai pentas.

Lagu Pamer Bojo yang video aslinya dirilis oleh Didi Kempot pada bulan November 2018 lalu, saat ini sudah dicover oleh banyak pedangdut koplo popular,  antara lain Nella Kharisma, Anisa Salma, Vivi Artika dan New Kendedes.

Editor     : Yos Mo