Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Pamer Bojo – Didi Kempot

Video Lirik Lagu Pamer Bojo – Didi Kempot

1.156 Views

Video Klip Original & Lirik Lagu Pamer Bojo 
Dipopulerkan oleh: Didi Kempot 
Pencipta Lagu: Didi Kempot

Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng arepku
Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng arepku
***
HAFALKAN JUGA 
Lirik Lagu Kapusan Janji – Didi Kempot & Yuni Shara

Penyanyi campursari legendaris Didi Kempot terus aktif membuat karya-karya terbaru. Lagu Pamer Bojo hits terbaru Didi Kempot yang sedang laris dinyanyikan oleh banyak penyanyi di berbagai pentas.

Lagu Pamer Bojo yang video aslinya dirilis oleh Didi Kempot pada bulan November 2018 lalu, saat ini sudah dicover oleh banyak pedangdut koplo popular,  antara lain Nella Kharisma, Via Vallen, band Guyon Waton, Vivi Artika dan New Kendedes.

Editor     : Yos Mo