Beranda Blantika Dangdut Lirik Lagu Banyuwangi Populer Ngomong Apik Apik – Syahiba Saufa

Lirik Lagu Banyuwangi Populer Ngomong Apik Apik – Syahiba Saufa

13.627 Views

Video Lirik Lagu Banyuwangi Populer ‘Ngomong Apik Apik’
Pencipta Lagu: Wawan Dapoer
Penyanyi Asli: Syahiba Saufa

Paran baen hang dijalok
Yo wes isun turuti
Akeh hang riko karep
Yo wes ison lakoni

Sak mendi seh gedine dunyo nong pikir riko
Kadung mulo sing tau cukup nafsu ring dodo

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah gawe riko
Soyo lali-lalian

Dumen mergo isun hang welas riko gampangno
Suwi-suwi perih nong batin hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup sak mene hooo ooo…
Cukup sak mene

Mestine welas ning ati
Biso ndudui dalan
Dudu malah nggawe riko
Soyo lali-lalian

Dumeh mergo isun hang welas riko gampangno
Suwi-suwi perih nong batin hang isun roso

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup sak mene hooo ooo…
Cukup sak mene

Isun ngomong apik apik
Nawi seng biso maning..
Ngaboti riko

Paribasan isun tau
Ono salah luput nong riko
Njaluk sepuro

Nawi mulo wis dalane
Cukup sak mene hooo ooo…
Cukup sak mene
*****

Saat ini ‘Ngomong Apik Apik’ merupakan lagu Banyuwangi yang sangat populer. Lagu ‘Ngomong Apik Apik’ yang diciptakan oleh Wawan Dapoer dinyanyikan secara merdu oleh Syahiba Saufa.

Video versi asli ‘Ngomong Apik Apik’ yang dinyanyikan oleh Syahiba Saufa sudah meraup 1 juta views lebih di YouTube. Syahiba Saufa juga membuat versi koplo lagu ‘Ngomong Apik Apik’.

LIHAT JUGA
Lirik Lagu Banyuwangi Ngelabur Langit