Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Aku Seng Duwe Ati – Ndarboy Genk

Video Lirik Lagu Aku Seng Duwe Ati – Ndarboy Genk

1.411 Views

Lirik Lagu Aku Seng Duwe AtiĀ 
Penyanyi: Ndarboy Genk
Pencipta Lagu: Daru & Hendra Kumbara

Aku seng duwe ati
Kowe ra sah ngrusui
Aku seng duwe roso
Kowe ra sah suloyo

Aku seh tetep tresno
Senadyan dunyo ra trimo
Urusono uripmu timbang suwe-suwe
Lambemu tak tuku

Yen awan tansah kelingan
Yen wengi raiso mapan
Koyo wong sing kasmaran
Senadyan akeh konco-konco

Seng durung biso nerimo
Kabeh ora tak rungokno
Njero atine manungso
Kui bedo-bedo

Ora iso antem podo
Koyo seng mbok karepno
Kowe ra nglakoni
Rausah mutusi…

Aku seng duwe ati
Kowe ra sah ngrusui
Aku sing duwe roso
Kowe ra sah suloyo

Aku seh tetep tresno
Senadyan dunyo ra trimo
Urusono urepmu timbang suwe-suwe
Lambemu tak tuku…

Walau badai menghadang
Tekan kapan tetep sayang
Sampai maut kan memisahkan

Senadyan akeh seng do godho
Tresno ra bakal tak culno
Susah seneng, tekan tuo…

Njero atine manungso
Kui bedo-bedo
Ora iso mbok antem podo
Koyo seng mbok karepno

Kowe ra nglakoni
Rausah mutusi…
Aku seng duwe ati
Kowe ra sah ngrusui

Aku seng duwe roso
Kowe ra sah suloyo
Aku seh tetep tresno
Senadyan dunyo ra trimo

Urusono uripmu
Timbang suwe suwe
Aku seng duwe ati
Kowe ra sah ngrusui

Aku seng duwe roso
Kowe ra sah suloyo
Aku seh tetep tresno
Senadyan dunyo ra trimo

Urusono uripmu
Timbang suwe suwe
Suwe-suwe, lambemu tak tuku…

*****

Ndarboy Genk kembali merilis single terbarunya di awal tahun 2019 berjdul ‘Aku Seng Duwe Ati’. Lagu ‘Aku Seng Duwe Ati’ yang hampir seluruh liriknya menggunakan bahasa Jawa merupakan single kelima dari Ndarboy Genk.

Ndarboy Genk yang nama aslinya Daru pada tahun 2018 lalu berhasil membuat lagu hits ‘Tibo Mburi’.

INTIP JUGA
Video Lirik Lagu Dangdut Tibo MburiĀ