Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Demi Kowe – Pendhoza

Video Lirik Lagu Demi Kowe – Pendhoza

4.458 Views

Video Lirik Lagu Demi Kowe 
Penyanyi: Pendhoza
Pencipta Lagu: Pendhoza

Dik aku bali
Arep nepati janji
Tak jaluk
Kowe ra ngapusi

Lungaku wingi
Amung golek rezeki
Tak buktekke
Kowe ojo mbedo ati

Wes seprene suwene
Aku lunga ninggal kowe
Adoh paran
Yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh umah
Adoh wong tua
Demi kowe
Ben supaya tetep mulya

Tresnaku ra bakal ilang
Senajan adoh paranku
setiaku karo kowe
Tekan matiku…

Aku lunga ra ngilang
Nanging merga kahanan
Aku ora ngapusi
Bakal tak perjuangkan

Mikir masa depan
Karo golek modal
Dinggo sesuk rabi
Duduk di pelaminan

Muga gusti ngijabahi
Aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan
Ojo wedi kelangan

Aku ning sandingmu
Ngancani uripmu
Merga yo mung kowe
Sing gawe seneng atiku

Wes seprene suwene
Aku lunga ninggal kowe
Adoh paran
Yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah
Adoh wong tua
Demi kowe
Ben supaya tetep mulya

Tresnaku ra bakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe
Tekan matiku

Merga tresna aku bisa
Adoh paran njaga rasa
Godaan teka
Nanging aku ora ngiwa

Saiki wis urip bareng
Susah seneng dilakoni
Ono kowe aku wani
Ngadepi urep iki

Matur suwun
Wis gelem nompo aku
Sampun percaya
Karo janji-janjiku

Bakal tak jaga
Tekan ing patiku
Kanggoku awakmu
Kui hargai diriku

Wes seprene suwene
Aku lunga ninggal kowe
Adoh paran
Yo mung dinggo kowe

Aku lilo adoh umah
Adoh wong tua
Demi kowe
Ben supaya tetep mulya

Tresnaku ra bakal ilang
Senajan adoh paranku
setiaku karo kowe
Tekan matiku

Aku lilo adoh umah
Adoh wong tua
Demi kowe
Ben supaya tetep mulya

Tresnaku ra bakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe
Tekan matiku
*****

Lagu Demi Kowe dijadikan sebagai single terbaru duo hop hop dangdut Pendhoza di awal tahun 2019. Pendhoza pernah sukses menghasilkan berbagai lagu hits seperti ‘Bojo Galak’, ‘Cah Kerjo’, ‘Salam Mesin Kanan’.

Lagu Demi Kowe liriknya menceritakan seseorang yang bekerja keras, jauh dari rumah dan jauh dari orang tua, demi mengumpulkan biaya untuk melamar kekasihnya.

LIHAT JUGA

Daftar Video Lagu Dangdut Terbaru Januari 2019

Editor : Yos Mo