Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Sido Sayang Ora NDX AKA

Video Lirik Lagu Sido Sayang Ora NDX AKA

308 Views

Video Musik Lirik Lagu Sido Sayang Ora
Pencipta Lagu: Yonanda Frisna Damara
Dipopulerkan oleh: NDX AKA

Tak tunggu tak enteni
Kepastianmu tekan saiki
Jane sido sayang ora
Opo pancen wis ra iso
Aku mung tok anggep konco

Tak pasrahke kabeh ati iki
Mung sing nggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wis ngerti , tresno ra kudu ndueni
Ra iso dadi siji

Kabeh iki salahku
Tresno marang sliramu
Sing selalu ono, wektu nggo aku
Saben ndino bebarengan kegowo perasaan
Nanging rosomu mung sebatas teman…

Opo iki rasane, mbiyen konco saiki dadine tresno
O atiku malah loro, sayang ku dianggep konco…

Tak tunggu tak enteni
Kepastianmu tekan saiki…
Jane sido sayang ora, opo pancen wis ra iso
Aku mung tok anggep konco….

Tak pasrah kekabeh ati iki…
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wis ngerti, tresno ra kudu ndueni
Ra iso dadi siji…..

Kabeh iki salahku, tresno marang sliramu..
Konco dadine tresno saiki malah loro
Aku kudu piye ati bingung ngrasakne
Mungkin aku sing terlalu berharap karo kowe
Duh Gusti Pangeran paringana kesabaran
Diko ngadepi lika liku masalah percintaan
Kowe tetep ning ati, ngatek tekane mati
Meskipun awake dewe ra iso dadi siji…

Kabeh iki salahku
Tresno marang sliramu
Sing selalu ono…wektu nggo aku..
Saben ndino bebarengan, kegowo perasaan…
Nanging rosomu mung sebatas teman…

Opo iki rasane, mbiyen konco saiki dadine tresno
O atiku malah loro, sayang ku dianggep konco

Tak tunggu tak enteni
Kepastianmu tekan saiki..
Jane sido sayang ora, opo pancen wis ra iso
Aku mung tok anggep konco….

Tak pasrah kekabeh ati iki…
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wis ngerti, tresno ra kudu ndueni
Ra iso dadi siji…..

Tak tunggu tak enteni
Kepastianmu tekan saiki..
Jane sido sayang ora, opo pancen wis ra iso
Aku mung tok anggep konco

Tak pasrah kekabeh ati iki…
Mung dinggo kowe sing tak tresnani
Tapi atiku wis ngerti, tresno ra kudu ndueni
Ra iso dadi siji
*****

Duo dangdut hip hop asal Jogjakarta, NDX AKA, di pertengahan bulan Desember 2018 merilis single terbaru berjudul ‘Sido Sayang Ora’. Lagu Sido Sayang Ora yang diciptaan oleh Yonanda Frisna Damara isi liriknya bikin baper, menceritakan seseorang yang terlanjur jatuh cinta kepada teman dekatnya yang sudah mempunyai kekasih.

Video klip lagu Sido Sayang Ora dibuat secara serius oleh NDX AKA. Di dalam video lagu ini menampilkan keindahan berbagai tempat wisata di Jogja, dengan cewek manis bernama Melinda sebagai model utama.

BACA JUGA
NDX AKA Kaget Ditonton Banyak Orang di Synchronize Fest 2018