Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Dangdut Koplo Wegah Kelangan

Video Lirik Lagu Dangdut Koplo Wegah Kelangan

349 Views

Video Lirik Lagu Dangdut Koplo Wegah Kelangan 
Pencipta Lagu: Danangdanzt
Penyanyi Asli: Intan Rahma

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso ning ati
Pengenku kowe ngerti seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngeliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Ora ono niatku ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnaku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku le nglarani

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjaluku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepmu
Nanging wong tuaku ora setuju

Jujur aku iseh sayang wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri ning njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane

Njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris dudu penjalukku
Nglungani sliramu abot rasane pangapurane
**************

Wagah Kelangan salah satu lagu dangdut koplo yang paling hits di tahun 2018. Lagu dangdut koplo Wegah Kelangan sudah di-cover oleh banyak bintang dangdut, semisal Nella Kharisma, Via Vallen, Jihan Audy, Vita Alvia dan Happy Asmara.

Mungkin hanya sedikit orang saja yang tahu penyanyi asli lagu Wegah Kelangan adalah Intan Rahma. Video musik orisinal Wegah Kelangan dirilis pada April 2018 lalu oleh channel DanangDanzt Music Production.