Beranda Blantika Dangdut Video Lirik Lagu Sayang – Via Vallen

Video Lirik Lagu Sayang – Via Vallen

57 Views

Video dan Lirik Lagu Sayang 
Dipopulerkan oleh: Via Vallen 
Pencipta Lagu: Anton Obama & NDX AKA Familia

Sayang
Opo kowe krungu jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

NGERAPP
Wis tak coba nglaleke jenengmu soko atiku
Sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
Pepuja neng ati nanging koe ora ngerti
Kowe sik tak wanti wanti
Malah jebul saiki koe mblenjani janji
Jare sehidup semati nanging opo bukti
Kowe medot tresnoku demi wedokan liyo
Yowes ora popo Insya Allah aku iso…lilo

Meh sambat kalih sinten
Yen sampun mekaten
Merana uripku
Oaaaa..Oeeee
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih
*

Sayang
Opo kowe krungu, jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

NGERAPP
Hari demi hari uwis tak lewati
Yen pancen dalane kudu kuwat ati
Ibarate sego uwes dadi bubur
Nanging tresno iki ora bakal luntur
Sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
Ora ono liyane sing isoh dadi penggantimu
Wes kanggo awakmu seng cocok neng atiku
Nganti rambutku putih atimu ra bakal krungu

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten
Merana uripku
Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih
**

Sayang
Opo kowe krungu, jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

NGERAPP
Sayang opo krungu tangise ati ku
Mengharap koe bali nang jero ati iki
Nganti rambutku putih tangis eloh dadi getih
Mbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suci
Aku marang sliramu jok ragu neng atiku
Aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
Mung kanggo sliramu
Cintamu tetap abadi
Selamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kaleh sinten,
yen sampun mekaten
Merana uripku

Aku welasno kangmas aku mesakno aku
Aku nangis, nganti metu eluh getih putih
**

Sayang
Opo kowe krungu, jerite atiku
Mengharap engkau kembali
Sayang
Nganti memutih rambutku
Ra bakal luntur tresnoku

Percoyo opo bebojomu
Cintamu kan tetap abadi
***

Berkat lagu Sayang ini nama Via Vallen melambung sebagai penyanyi papan atas di blantika musik Indonesia.

Via Vallen sempat membawakan lagu Sayang dalam konser rasa internasional Indonesian Choice Awards 5.0 NET,. Sebelumnya, belum pernah ada penyanyi dangdut yang mengisi acara akbar ini.

ARTIKEL TERKAIT 
Momen Bersejarah Konser Via Vallen di Indonesian Choice Awards